Master of Laws diploma
Marcel Master Europees Beleid

switch to English language pages
Home
Nieuws

Op donderdagmiddag 25 augustus 2005 ontving Marcel de Lezenne Coulander aan de Universiteit van Amsterdam zijn Master Europese Studies. Hij was in staat om het Honours Program Europees Beleid binnen een jaar succesvol af te ronden.

Dit Honours Program Europees Beleid biedt een praktische voorbereiding op een baan bij de Nederlandse of Europese overheid en/of het bedrijfsleven. Naast vier thematische modules omvat het programma twee individueel te kiezen taalmodules. De opleiding wordt afgesloten met een praktijkopdracht of stage, die in de zomerperiode vervuld dient te worden. Marcel heeft hiertoe zijn stage doorlopen bij EG-adviescentrum in 's-Hertogenbosch.

Vanaf 1 september 2005 zal hij zowel binnen EG-adviescentrum als het in Boxtel gevestigde ERAC werkzaam zijn als junior consultant.

In februari 2004 voltooide Marcel (1980) zijn vierjarige studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en mag hierdoor de titel Doctorandus (Drs.) voeren. Hij specialiseerde zich op het gebied van Business Development. Zijn afstudeerscriptie betrof een onderzoek voor Philips Semiconductors naar het betreden van de digitale camera markt met een nieuwe value proposition.


Google
www delezennecoulander.nl

$Revision: 1.5 $ $Date: 2023-05-14 16:51:20+02 $

Valid HTML 4.01! Use Any Browser!