Master of Laws diploma
Huwelijk Ilonka & Ronald

Switch to English-language page
Home
Nieuws

Ilonka and Ronald voor het kasteel Vrijdagmiddag 6 juli 2007 om 14:00 uur zijn Ilonka de Lezenne Coulander en Ronald Nagelkerke in het huwelijk getreden. De plechtigheid vond plaats in het gemeentehuis van Woensdrecht.

De ambtenaar van de burgerlijke stand musiceert evenals Ilonka en haar vader bij de Fanfare "De Volharding" in Putte (gemeente Woensdrecht).

In de ochtenduren werden in het Kasteelpark Ravenhof-Moretusbos in Putte foto's van het paar en naaste familieleden gemaakt.

Na afloop van de officiële plechtigheid werd ten huize van het nieuwe paar koffie met gebak geserveerd. Hierbij werd door Ilonka's grootmoeder een zeer humoristische voordracht gehouden. De dag werd afgesloten met een barbecue.

"Wij hebben een hele mooie dag gehad en zijn blij dat opa en oma hier nog bij konden zijn."

Ilonka en Ronald zijn begin dit jaar verhuisd van Bergen op Zoom naar hun eigen huis in Roosendaal. Begin september verwachten zij hun eerste kind dat als alles goed gaat het eerste achterkleinkind van opa en oma de Lezenne Coulander zal zijn.

Ilonka werkt als verloskundige bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Ronald is administrateur bij het Spaanse bedrijf Rubi in Breda.

Ilonka en Ronald met wederzijdse ouders
Het bruidspaar met de ouders van Ilonka (l) en de moeder van Ronald (r).

Meer foto's vindt u in het album 'Huwelijk Ilonka en Ronald' in de Foto Galerij.


Google
www delezennecoulander.nl

$Revision: 1.2 $ $Date: 2007-07-12 19:40:32+02 $

Valid HTML 4.01! Use Any Browser!