Master of Laws diploma
Ilonka Verloskundige

switch to English language pages
Home
Nieuws

foto Ilonka met diploma Op donderdagmiddag 30 juni 2005 heeft Ilonka de Lezenne Coulander in Turnhout haar diploma als verloskundige in ontvangst genomen. In België noemt men dat Bachelor in de Vroedkunde. Ilonka heeft in twee jaar de deeltijd opleiding Vroedkunde (Verloskunde) doorlopen aan de Katholieke Hogeschool Kempen op de campus Turnhout in België.

"We zijn enorm trots op onze dochter!!" aldus Maarten en Lia, de ouders van Ilonka, na de diploma uitreiking.

"Ze heeft er heel hard voor gewerkt. Ploegendienst in het ziekenhuis en ondertussen verder leren. Mijn welgemeende felicitaties.", zegt Ilonka's grootmoeder.

Na de MAVO in Hoogerheide en de HAVO in Bergen op Zoom volgde Ilonka (1978) de Hogere Beroepsopleiding Verpleegkunde (HBOV) in Breda. Van deze vierjarige opleiding kreeg zij in 2001 haar diploma. Daarna volgde meteen een aanstelling als verpleegkundige op de kraamafdeling van Ziekenhuis Lievensberg te Bergen op Zoom. Dit leidde al snel tot een aanvullende opleiding tot Verpleegkundige Obstetrie.

Ilonka heeft in verschillende ziekenhuizen stage gelopen waaronder het Amphia Ziekenhuis in Breda en het Medisch Centrum Rijnmond-Zuid (MCRZ) in Rotterdam. Voor de verloskundige opleiding heeft zij stage gelopen bij het OLV Middelares Ziekenhuis in Deurne, bij Antwerpen, België.

Ilonka woont sinds enkele jaren in Bergen op Zoom met haar partner Ronald Nagelkerke. Ze gaat nog steeds trouw iedere week met haar vader naar de R.K. Fanfare 'De Volharding' in Putte, waar ze de saxofoon bespeelt.

Ilonka met moeder en grootmoeder Ilonka (l) met moeder Lia (m) en grootmoeder (r).


Google
www delezennecoulander.nl

$Revision: 1.5 $ $Date: 2006-04-17 10:43:46+02 $

Valid HTML 4.01! Use Any Browser!