Master of Laws diploma
Sofie Nagelkerke

Switch to English-language page
Home
Nieuws

Sofie Nagelkerke Op woensdag 15 april 2009 om 12:14 werden Ronald en Ilonka Nagelkerke verblijd met de geboorte van hun tweede kind. Het is weer een meisje en kreeg de naam Sofie. Zij woog 3715 gram. De bevalling vond deze keer in het ziekenhuis plaats.

Grootouders Lia en Maarten hielden in huize Nagelkerke de wacht om op eerstgeborene Lotte te passen. "Na twee uur belde Ilonka al op dat Sofie er was. Toen koden we samen met Lotte meteen op kraambezoek."

"Afgelopen zondag (12 april) was ik er nog op bezoek en stond Ilonka voor de hele familie een paaasdiner te koken. En een paar dagen later heeft ze een kind erbij. Ongelooflijk!," zegt overgrootmoeder de Lezenne Coulander.

"Sofie lijkt enorm veel op haar grote zus, maar is wel een stukje lichter", zegt Ilonka. "Ze doet het erg goed and is rustig en tevreden als ze maar op tijd haar natje en haar droogje krijgt."

Lotte (1 jaar en 7 maanden) is een trotse grote zus en geeft veel kusjes en kroeltjes aan Sofie.

Moeder Ilonka hoopt over een paar maanden haar werk als verloskundige voor drie dagen in de week bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda te kunnen hervatten.

ouders Ilonka en Ronald met dochters Lotte en Sofie Ouders Ilonka en Ronald met dochters Lotte en Sofie.

Meer foto's vindt u in het album 'Sofie, dochter van Ilonka en Ronald' in de Foto Galerij.


Google
www delezennecoulander.nl

$Revision: 1.3 $ $Date: 2009-04-28 16:40:50+02 $

Valid HTML 4.01! Use Any Browser!