Master of Laws diploma
1944      20 december      2004

switch to English language pages
Home
Nieuws
Geschiedenis

foto bruidspaar Ter gelegenheid van het feit dat de heer en mevrouw de Lezenne Coulander op 20 december het feit hopen te herdenken dat zij zestig jaar geleden in het huwelijk zijn getreden, vond op zaterdag 18 december een feestelijke bijeenkomst plaats in restaurant Catszand. te Roosendaal.

Deze bijeenkomst werd bijgewoond door kinderen, kleinkinderen en naaste familieleden van het bruidspaar. Kort voor de aanvang werd door de postbode de schriftelijke gelukwensen bezorgd van Hare Majesteit Koningin. Beatrix en Mevr. J.R.H. Maij-Weggen, de Commissaris van de Koningin. in de provincie Noord-Brabant.. De burgemeester. van Roosendaal,. mr. M.J.H. Marijnen, heeft op de 20e een ingelijste reproductie van de originele trouwakte uit 1944 laten bezorgen.

bruidspaar met kinderen Het 60-jarige bruidspaar met kinderen. Van links naar rechts: Elly, Nico, Kees, het bruidspaar, Maarten, Pieter.

bruidspaar met kinderen Het 60-jarige bruidspaar met kinderen, kleinkinderen en partners. Van links naar rechts, zittend: Nico, Elly, Maarten, het bruidspaar, Kees, Pieter. Staand: Mireille, Sander, Lia, Ronald, Ilonka, Vincent, Jiska, Jeroen, Jaimy, Marcel, Ans.

Foto's van de orchidee plant, een cadeau uit Canada, vindt u hier.

Eerdere berichten over gerelateerde onderwerpen: 5 december 2004..


Google
www delezennecoulander.nl

$Revision: 1.13 $ $Date: 2007-10-17 21:06:42+02 $

Valid HTML 4.01! Use Any Browser!